Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Επιλογές λίγο πριν το brunch

Καλημέρα φίλοι.Κόντρα στα προγνωστικά η χθεσινή μέρα έκλεισε πολύ καλά καθώς πέρασε το γκόλ γκόλ της Νιουκαστλ,το διπλό της Παρί αέρας και το Χ2 του Ατρομήτου που όπως είπα παίζει πολύ ωραιότερο ποδόσφαιρο.Όσο για το σύστημα του κ.Αναστασίου θα αναφερθώ εκτενέστερα σε άλλο άρθρο.Τέλος πάντων ο μόνος που δεν μας έκαν το χατήρι ήταν ο Εργοτέλης.

Ωραία μέρα η σημερινή αλλά να ξέρετε το κουπόνι κρύβει πολλές παγίδες με αρκετά ντέρμπι αλλά και ομάδες που έπαιζαν μεσοβδόμαδα(θα δείτε παρακάτω γιατί το λέω αυτό)

Αρχίζουμε με το διπλό του Άγιαξ αν το προλάβουμε.Ο Άγιαξ πρέπει να κερδίσει είναι σοβαρός και παίζει με μία απ τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 της Μπόλτον που παίζει με τη Φουίγκαν η οπία έπαιζε και ουεφάκι τη Πέμπτη. Κουρασμένη αλλά και κακή ομάδα όπως την είδα φέτος το Γιουρόπα της κάνει πολύ κακό.

Τρίτη επιλογή 1Χ της Ουτρέχτης με την Αιντχόφεν.Τα πράγματα εδώ είναι απλά.Γκέλα για την ομάδα του
Κοκού, για τον οποίο το κλίμα είναι ήδη βαρύ ισποδυναμεί με απόλυση,αν όχι αυτή την άλλη Κυριακή.Η ομάδα φέρνει καινούργιο προπονητή ενόψει διακοπής και μεταγραφικής περιόδου και οι οπαδοί ατενίζουν με χαρά το μέλλον.Γειά σας.Μαρία Αλιφέρη

2 γκόλ γκόλ χωρίς πολλά λόγια για ομάδες που σκοράρουν πολύ.Σεβίλη Μπιλμπάο και Νάπολι Ίντερ στα δυο ντέρμπι της ημέρας.


Συνοπτικά

252.Καμπουρ-Αγιαξ                       2                1,35(1,50 όταν άνοιξε προχθές το κουπόνι)
274.Γουιγκαν-Μπολτον                Χ2              1,53
281.Ουτρεχτη-Αιντχοφεν              1Χ              1,59
297.Σεβιλλη-Μπιλμπάο                γκόλ/γκολ  1,55
301.Ναπολι-Ιντερ                           γκόλ/γκολ  1,55

Funny bets για σήμερα ένα σκοράκι   2-2 τη Βέροια με τον Παναιτωλικό.
και στην σημαντική ανακάλυψη της ημέρας.Ρε παιδιά είδε κανείς τι έφεραν χθες οι ομάδες που έπαιζαν Τσου Λου και Γιουρόπα;;;;;;Όλες μα όλες γκόλ γκολ κύριοι.Γιατί να μην το κάνουν και σήμερα;;;;Επιλέξτε όποια σας αρέσει.15 έχει το κουπόνι.Δε θα σας πάρω στο λαιμό μου και σίγουρα κάποια θα σπάσουν αλλα πιστεύω αξίζει τη προσπάθεια.

Επιπλέον μία τριαδούλα Μπόνους απτον ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ.

280. γκολ γκολ
289. οβερ
302. Χ

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου