Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Για να βγάλουμε τα σπασμένα του Γιουρόπα

 
   Καλησπέρα. Πολύ κακή η χθεσινή μέρα(όπως και όλες οι προηγούμενες) καθώς οι ασφαλής επιλογές μας πήγαν άκλαφτες. Πιο συγκεκριμένα πέρασε μόνο το γκόλ γκόλ της Μάριμπορ όσο για τις βασικές μας επιλογές η μεν Αιντχόφεν μάλλον της φαινόταν πολύ βαρύ το ναι παίζει Γιουρόπα και την υπόλοιπη χρονιά και  επέλεξε να επικεντρωθεί στο κυνήγι της Φίτεσε στην Ολλανδία και η δε Ντιναμό χόρευε μέσα στο χιόνι και την ομίχλη.Μάλλον το χουν συνηθίσει τα παιδιά.

    Σήμερα καινούργιο κουπονάκι και θα πάμε την κάθε μέρα χωριστά.

    Ξεκινάμε λοιπόν πολύ λίγα πράγματα είδα που μου άρεσαν σήμερα ένα από αυτά  το άντερ στην αναμέτρηση Χέρτα-Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι παίζουν αρκετά κλειστά ειδικά στην έδρα τους και οι περισσότερε αναμετρήσεις κρίνονται στο δεύτερο μέρος και με ένα ή δύο γκόλ. Στον αντίποδα πάλι η Βέρντερ έχει σε έξι συνεχόμενα όβερ μόλις μία νίκη και ίσως ήρθε η ώρα να καταλάβει πώς αν σταματήσει να ανοίγεται έτσι ίσως διεκδικήσει κάτι από ένα ματς. Άντερ λοιπόν.

    Συνεχίζουμε με τον άσσο της Λαβάλ στη β΄Γαλλίας.Πολύ κακή ομάδα η Σατορού ειδικά εκτός έδρας.Πολύ κακή μιλάμε.

    Τέλος με πολύ φόβο θα προτέινω το άντερ στην αναμέτρηση Λεβάντε Έλτσε χωρίς καν να το δικαιολογήσω..

  Συνοπτικά

120. Χέρτα-Βέρντερ Βρέμης          άντερ             2.00
107. Λαβάλ-Σατορού                        1                   1.65
122. Λεβάντε-Έλτσε                       άντερ             1.45

funny bet για σήμερα το ακριβές σκόρ 1-1 στη Μονπελιέ που το φέρνει 1 στις 3 φορές και ακριβές σκόρ την Σαιντχάουζεν η κάπως έτσι από β΄Γερμανίας 3-1 ή 1-3 ότι θέλετε.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου