Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ αήττητος

Δεν θα αναλωθώ στο μάτς γιατί δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο παρά τα 4 γκόλ. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πείσει ούτε τον ίδιο του τον κόσμο διατήρησε το αήττητο στους ομίλους του γιουρόπα έχασε όμως την πρώτη θέση απ την Αλκμάαρ. Τουλάχιστον γλυτώνει μεγαθήρια όπως Γιούβε και Άγιαξ..κάτι είναι και αυτό.
   Τώρα θα ήθελα να κάνω μία μικρή παρένθεση σχετικά με το γιουχάισμα στη τούμπα, μήπως ρε παιδιά έχουμε ξεφύγει λίγο;Πότε έγινε ο ΠΑΟΚ ομάδα που ''έπρεπε να καθαρίσει αυτή την Αλμάαρ''; Την τρίτη της Ολλανδίας;Πότε έγινε ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό μεγαθήριο που ''εντάξει και να μη περνάγαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορει να ήταν και καλύτερα γιατί θα πηγαίναμε τουλάχιστον στους 4 του Γιουρόπα''; Όπα ρε. Για κοιτάξτε παραέξω που έχουν αρχίσει τα γκαλοπ κι όλες θέλουν Ολυμπιακό στους 16 για να κάνουν περίπατο.Τέλος πάντων ο Φλεβάρης δεν αργεί.
   Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ για την κλήρωση.
 
   Πάλι καλά που είχε και αυτόν τον μικρό τον Κοπέογλου και έβαλε το γκόλ στο τέλος και σώθηκαν τα προσχήματα γιατί ο Στόχ για την Προετοιμασία καλός ήτανε όπως λέει και ένας φίλος μου.Αλλά όχι ο κ. Τσιτσιακόφ νόμιζε πως έπιασε τον Πάππα απ'τα αρ@@α και κορόιδεψε τους Τούρκους που δεν είδαν την αξία του Στοχ και μετά παρακάλαγαν να τον πάρουν πίσω....μπεεεεεεεεεεεεε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου